Krokodilletårer (veldig sterke bilder!)

Igår leste jeg en artikkel om et nytt dop som heter krokodil. Det blir regnet som det farligste dopet i hele verden. Jeg ble utrolig opprørt av å se bildene, så jeg vil advare mot sterke bilder i dette innlegget. Det er et heroin-lignende stoff (desomorfin). Det er noe så og si hvem som helst med grunnleggende kjemikunnskaper kan blande sammen hjemme og består av kodein (fra smertestillende tabletter) og blandes ut med malingsfortynnelse, fosfor, svovel, kaustisk soda og jod. Dette er billige ingredienser som gjør stoffet langt billigere å produsere enn heroin. Kodein som finnes i de smertestillende midlene som brukes for å produsere krokodil er 10 ganger svakere enn morfin. Men når dette omdannes til desomorfin (krokodil) blir det 10 ganger så sterkt som morfin!! Rusen varer kortere, og gjør at brukerene må injesere det oftere. Normal levetid fra en bruker har begynt å bruke stoffet er 1-3 år. Stoffet er dessuten så kraftig at når noen først har begynt å bruke det så fortsetter de oftest til de dør.En mulig bruker av stoffet.

 

Grunnen til at stoffet kalles krokodil er at brukerene først får en grønnlig og læraktig hud, akkurat som en krokodille. Deretter kommer det åpne kjøttsår, og til slutt faller huden av knoklene fordi det blir koldbrand i vevet. Mange brukere sitter med armer eller ben helt uten kjøtt eller hud. Det er bare benet som er igjen. Likevel velger mange å injesere stoffet fordi det er billigere. I en video hørte jeg en mann si "I don't care, I'm gonna fucking die in a week". Brukere av dette stoffet råtner BOKSTAVELIG TALT opp. Og jo dårligere befatning kroppen er i når man begynner å bruke det, jo hardere angriper det kroppen.På disse bildene ser du hvordan huden råtner opp til det kun er ben igjen på kroppen, og hvordan huden blir krokodille-akrig.

Stoffet ble oppfunnet i Russland. Der er det ca. 100 000 brukere. Det har allerede spredd seg til Norge og Tyskland, og fryktes å være på vei til Danmark. Dette er veldig sterke bilder. Ikke et godt syn. Men jeg tror det er viktig å få et fokus på denne saken og å få spredd den så folk vet hvilke katastrofale følger dette kan få. Antageligvis har ikke mange av brukerene visst hva de puttet i seg på forhånd eller vært klar over konsekvensene det skulle få. Dette er også et viktig budskap for å fortelle hvor farlig heroin faktisk er. Folk som bruker heroin har valgt å gå over på en billigere versjon, som de muligens også vet konsekvensene av, bare for å få en billigere dose. Dette burde fortelle noe om hvor lavt man synker når man velger å gjøre noe slikt mot kroppen sin. De som velger dette bevisst bryr seg ikke om de kommer til å dø av forråtnelse. Det sier noe om hvor lite slike folk bryr seg om seg selv. Og det sier noe om hvor viktig det er å få en slutt på dette problemet. Unge mennesker blir daglig rekrutert til rusmiljøer, og ingen kan vite hvor den veien ender til slutt. Selvsagt havner ikke alle så langt utpå kjøret som dette, men det burde være en advarsel for alle som tar den veien om en mulig endestasjon. Mange som begynner å ruse seg liker å eksperimentere for å hele tiden oppleve en kraftigere rus, og jo kraftigere rusmidler jo kraftigere er gjerne avhengigheten som følger. Og jo kraftigere avhengigheten er, jo kraftigere er gjerne ødeleggelsen av kroppen. Dette er antageligvis den verste ødeleggelsen av kroppen gjennom rusmidler. Kall det gjerne et skrekkeksempel. Men det skjer faktisk folk, og det er ekte.


Denne brukeren har begynt å miste fingrene sine.

Til slutt vil jeg nevne at det ikke er desomorfin i seg selv som gir disse konsekvensene. Det er alle avfallsstoffene som blir brukt til å produsere det billig som gjør at folk begynner å forsvinne. Desomorfin produsert på et profesjonelt laboratorium ville vært rent for slike gifter, og det har blitt brukt som et legemiddel. 

2 kommentarer

Rebecca

04.09.2013 kl.17:29

Noe så sykt!

Ine Camilla

04.09.2013 kl.18:57

Rebecca: Sykt og trist! :(

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

23, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits