Høst-shoppping

Jeg skal snart gå til innkjøp av klær og fornye garderoben min litt. Har vært og tittet litt i butikkene hvor jeg har funnet masse fint. Har sett på en hvit oversized strikkegenser, en litt gjennomsiktig bluse også hvit, en skinnbukse i faket skinn og så står jeg mellom tre bukser jeg har sett på. Den ene er i fargen okseblod, men finnes også i kaki. Siden jeg allerede har en burgunder bukse fra før av heller jeg mer mot en kakifarget bukse, eller så går jeg nok for en helt plain olabukse. Det er noe jeg aldri får nok av! Det er så lenge siden jeg har kjøpt noen nye klær nå at jeg synes virkelig jeg fortjener det.

Disse klærne er alle fra ONLY sin nettbutikk, og er så like som jeg fant de klærne jeg har sett på i ONLYs butikk.


Denne er tilsvarende lik skinnbuksen jeg fant i HM sin butikk og er fra deres nettbutikk. Pris 149,-


Fant ikke et smykke på ONLYs nettbutikk som liknet det jeg så på i butikken, men fant dette som de også hadde i butikken sin. Pris 129,95,-Jeg har også planer om å kjøpe meg noen sko etterhvert, siden jeg nesten bare har sommersko! Det blir ikke helt med det første, siden jeg skal kjøpe klær først, men det er da lov til å legge planer? Hehe. Har tenkt på noen helt hvite converse. Jeg synes det er så utrolig fint. Og, ja, hvite sko blir fort skitne, men converse er ikke så veldig vriene å putte i vaskemaskinen.. ;) Har falt litt pladask for disse hvite converseskoene i hvitt skinn. Pris 749,-


Men må si disse i brunt også var ganske fine. Ender antageligvis med å velge hvite likevel. Pris 999,-

 

 

Jeg har i tillegg til et par med converse tenkt til å kjøpe meg et ar ankelboots. Det er fint å ha et par sko til litt finere anledninger og et par som er mer hverdagslige. Jeg har sett litt på to par som er kjempe fine. Alle skoene er fra Zalando sin nettbutikk.
 Disse er fra Mustang, pris 799,-


Irregular Choice MIAOW, pris 1195,- 

 

 

 

#Zalando #HM #ONLY #Skoletter #Bukser #Strikkegenser #Skjorte #Høstmote #Mote #Hvitt #Fashion #Blogg 

4 kommentarer

Midnight In Norway

02.09.2013 kl.20:57

Så fine :D

Ine Camilla

02.09.2013 kl.21:05

Midnight In Norway: Ja, ikke sant? :)

Charlotte L.

04.09.2013 kl.21:53

http://www.ebay.com/itm/CONVERSE-ALL-STAR-ALL-WHITE-EU-35-43-/261267004123?pt=US_Women_s_Shoes&hash=item3cd4ba1adb + shipping da :) Men billigere (Y)

Fine klær Ine! Du er alltid vakker du :) <3

Ine Camilla

04.09.2013 kl.23:15

Charlotte L. : takk, søta! Ja, de var jo ikke i skinn, men kule de og :D Aww, takk for det. Det er du også! ;) <3

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

23, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits