Cowboyfrokost

God dag! Til morgenen idag laget jeg meg en skikkelig cowboyfrokost! Det vil si: tomatbønner, pølse og speilegg. Det er faktisk skikkelig godt og mettende! Og så enkelt å lage at jeg ikke trenger å skrive noen oppskrift. Hehe. Og bønner er jo så sunt!

Jeg har bestemt meg for hva jeg skal bli når jeg blir stor, tror jeg. Jeg harlyst til å bli psykolog. Kanskje barnepsykolog. Det er noe jeg synes virker veldig spennende. Og ikke minst så både tjener man greit og får muligheten til å hjelpe andre. Jeg har en del fag å ta opp fra videregående. Men jeg skal klare det. Til jul skal jeg ta norsk muntlig, skriftlig, nynorsk og særemne. Da er norskfagene unnagjort. Etter det håper jeg på å kunne komme inn på kompetansebygging så jeg får tatt resten av fagene jeg mangler. Jeg tror det skal bli lettere for meg å gjøre mitt ytterste når jeg vet at jeg trenger et høyt snitt for å komme inn på psykologi. Har en lang vei å gå. Jeg holder jo også på å ta lappen. Så det er mye å gjøre for tiden for å si det slik! Men jeg er ved godt mot. Prøver mitt ytterste.

Jeg har sett flere søte animeserier i det siste. Dette er min spesielle interesse. Hehe. Elsker humoren, historiene, karakterene og alt ved japanske tegnefilmer! Kommer nok til å skrive noen innlegg med anmeldelser etterhvert her. Så får jo se hvor mange som er interessert da. 


Namnam!
 

2 kommentarer

Helene Viktoria

02.09.2013 kl.18:06

Hadde det samme til frokost/lunsj vi også, men vi hadde bacon og smårettspølser i stedet for vanlig pølse :)

Ine Camilla

02.09.2013 kl.21:05

Helene Viktoria: Ja, veldig godt! Ikke sant? :)

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

23, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits