Bloggfri

Nå har det blitt noen dager siden sist. Jeg føler jeg har så mye å styre med for tiden, samtidig som jeg ikke har det. Presset på å finne en fast jobb er stort, samtidig som jeg ikke finner noe og føler meg litt mislykket. Jeg holder på å lese til eksamener i norsk, som jeg skal ta til jul. Planen er også å ta lappen innen jul, så da må jeg lese i teoriboka også. Hadde min første kjøretime igår. Det gikk helt elendig følte jeg. Jeg har kjørt en del på veien, og kjørt forskjellige strekninger for å bli bedre. Men jeg har ikke lært så mye rygging, krypekjøring, bakkestart eller plassering. Jeg kvelte sikkert bilen 100 ganger da jeg skulle ta bakkestart. Det var veldig pinlig. Til mitt forsvar var timen kl. 7 om morgenen. Men jeg følte meg egentlig mye dårligere da enn når jeg har kjørt tidligere.

Har vært så utrolig sliten de siste dagene. Ligget i senga store deler av dagen. Føler meg nesten litt deprimert. Er vel det at det er så mye på en gang. Det kommer liksom fra alle kanter. Og det er ingen som noengang blir fornøyd med meg. Jeg føler meg så mislykket i alt jeg gjør for tiden. Har gått over et år uten å finne noen jobb, og NAV blir jo ikke noe blidere av den grunn. Jeg gjør visst ikke en god nok innsats for dem. Men jeg vet ikke om de overhodet skjønner hvor nedtrykkende det er å gå rundt så lenge og ikke finne noenting. Man føler seg så ubrukelig samfunnsmessig! Jeg føler meg også veldig nedprioritert og lite verdsatt for tiden. Det kommer liksom overalt fra, og det blir så mye. På toppen av det hele skal jeg klare alt. Jeg skal finne jobb, jobbe vakter jeg har fra før av, øvelseskjøre regelmessig, lese til norsk muntlig og skriftlig, lese til teorien på lappen. Jeg føler et visst press på meg til å klare alt innen jul, for det må jeg jo nesten bare! Og jeg har så store konsentrasjonsproblemer jeg sliter med. Men jeg skal være en superhelt og klare alt! Jeg lover.. :) Det blir bare noen dager der jeg føler meg nedtrykt og udugelig innimellom.


Jeg og Christopher fikk hvertfall lest litt. Møttes på cafè i Sandefjord og tok notater om Norrøn tid og vikingar (ja, boka mi er på nynorsk... -.-)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

23, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits