Bursdagsbarn

Hei bloggen! Idag har jeg bursdag. Feiret igår med indisk mat først sammen med pappa og stemoren min. Spiste på Kismat i Sandefjord. De hadde helt nydelig mat der. Jeg spiste dampkokt lam i spinat og ingefær med indisk øl ved siden av. Det var helt nydelig!! Og da vi skulle få regningen så hadde servitøren snappet opp at jeg hadde bursdag, så hun kom ut med sorbetis og sånn sprakelys! Hehe, det var utrolig koselig.


Dette var helt utrolig godt!


Det ble dessverre et litt dårlig bilde av desserten siden det var veldig vanskelig å finne en vinkel hvor det ikke kom skyggeforstyrrelser!

 Pappa hadde hentet meg i Larvik før vi dro og spiste, og da kjørte jeg til Sandefjord. Gjennom masse rundkjøringer og lyskryss. Rygget til og med inn i gårdsplassen hos pappa (som ligger midt i en bratt bakke). Følte meg kjempeflink! Etter maten var det videre til Tønsberg hos moren min hvor familien var samlet. Bestemor og bestefar kom, mormor og bestefar og moren og stemoren min. Og selvfølgelig stesøsteren min som hadde skrevet et kjempesøtt kort til med om at hun syntes jeg var kuul! Veldig smigrende og søtt!! Ble så utrolig glad.
Vi spiste masse gode kaker også. Moren min hadde laget en kahulua-kake, som er min nye favorittkake. Stemoren min hadde laget bløtkake med bær, og mormor hadde laget en kake som heter nattevaktens drøm. Alle kakene var helt nydelige. Jeg fikk med meg masse hjem. Men jeg glemte selvfølgelig vaniljeisen jeg hadde laget hjemme i fryseren da! Veldig flaut. Men da blir det vel hjemmelaget vaniljeis med varme bjørnebær og sjokoladesaus idag da. Hehe.


Øverst er kahula-kaken, så kommer bløtkaken og nærmest er nattevaktens drøm som var veldig god!

 

Fikk også masse fine gaver. Fikk 1400 kr å legge i reisebudsjettet til sammen, så fikk jeg en termos, en shampoo fra mythic oil serien til L'oreal, tegnesaker, tegnebok, skisseblokk og blyantspisser, og en amarone rødvin. Av pappa hadde jeg allerede fått gave på forskudd fordi jeg trengte ny tlf. Det er min flotte iPhone 5 med rosa deksel. Elsker den. Ble så utrolig glad for alle gavene, og hadde et kjempe koselig selskap.
 

2 kommentarer

Darawadi(Dara)

26.08.2013 kl.19:43

gratulerer med dagen :)

Ine Camilla

30.08.2013 kl.12:31

Darawadi(Dara): Tusen takk!!

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

23, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits