Tannlegen!!

Hei! Nå har det vært noen dager siden siste innlegg. Har vært så utrolig sliten. Ligget på sofaen og pugget teori til bil bare! Men jeg var hos tannlegen igår. Jeg har ekstremt tannlegeskrekk. Men det gikk heldigvis bra. Jeg hadde 0 hull til tross for at jeg ikke har vært hos tannlegen på ca. 5 år!! Hadde litt tannstein, men det tok han bort. Det var en veldig snill tannlege som forsto veldig godt at jeg hadde tannlegeskrekk. Jeg er vant til sure og skumle tannleger, så jeg kommer garantert til å fortsette å gå dit!! Han holder til i Sandefjord, så om noen trenger tips til tannlege, så rop ut! :)

Jeg må beklage noe jeg har lagt ut på bloggen her tidligere. Jeg har lagt ut et tips om å polere tennene hjemme med salt. Dette er noe jeg har gjort tidligere, og egentlig følt at det fungerte. Men tannlegen frarådet meg det, og sa det ble litt det samme som å pusse bilen sin med sandpapir!! Iiik! Så ikke gjør dette!!

Ellers skal jeg melde meg opp til privatisteksamener til uka. Og jeg har bursdag på mandag. Så da blir det noen kaker og sånt på søndagen da :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits