Falske vipper, tomme løfter

Jeg prøvde ut noen punktvipper fra cubus. De lovet å holde opptil 4 uker. De holdt ikke engang en dag.. Jeg regner med at når de lover å holde i 4 uker så betyr det at jeg også skal kunne bruke øyensminke i løpet av disse 4 ukene. Løsvipper synes jo litt fort at de er falske hvis jeg ikke bruker eyeliner. Så jeg tok på dette litt etter jeg satte de på. Det gikk fint det. Men da jeg skulle fjerne sminken (jeg går ut ifra at man burde kunne fjerne sminke i løpet av disse 4 ukene også) så begynte vippene å falle av. En etter en. Jeg var veldig forsiktig da jeg fjernet sminken. Brukte løse og forsiktige bevegelser. Men det hjalp ikke stort. Jeg sitter nå og lurer på om jeg ikke har satt de på ordentlig? Men jeg fulgte instruksjonen som stod i bruksanvisningen og alt mulig. Og for å være helt ærlig så det ikke så komplisert ut. Jeg fulgte alt til punkt og prikke. Men de gikk altså av første kvelden etter litt sminkefjerner. Jeg er svært misfornøyd. "I opptil 4 uker.." skal ikke bety under en dag?!  Jeg er meget skuffet, cubus!


Resultatet ble veldig bra, though...
 

Ingen kommentarer

Beauty by Tina

19.08.2013 kl.13:00

Jeg tror de mener at vippene skal holde seg fine i 4 uker, for det er jo meningen at du skal ta de av og på hver dag, de der er ikke ment for å være på over flere dager, da limet som følger med ikke tåler sminkefjerning uten at de selv forsvinner. Men du kan jo bruke vippene hver dag i 4 uker uten at du trenger å kjøpe nye :-)

Ine Camilla

19.08.2013 kl.16:45

Beauty by Tina: Hm, det kan jo godt hende. Jeg trodde faktisk at de hadde et sterkere lim med. Da er det jo ikke så rart! Hehe :) Men det tok så lang tid å sette de på at det orker jeg aldri å gjøre hver morgen. Jeg har veldig lyst på vippe extensions! ;p

Beauty by Tina

19.08.2013 kl.16:49

Mulig jeg tar feil og altså, du kan jo dra tilbake å høre :-) Ja, det har jeg også veldig lyst på!

Ine Camilla

19.08.2013 kl.17:02

Ja, det stod ingenting om hverken sminkefjerner eller noe annet i bruksanvisningen. Det synes jeg nesten var litt rart. Hørte noen andre som hadde prøvd de og som sa de faktisk varte i en uke. Men jeg vet ikke! :) De gjorde ikke det for meg hvertfall. Hehe. Tror det blir vippe extensions etterhvert! :D

bodydeal

20.08.2013 kl.08:58

De kommer bare til å be deg om å ta dem av og på. Det gjør jeg... men da burde leverandøren lagt med litt mer lim spør du meg! hehe:)

Ine Camilla

20.08.2013 kl.14:49

Ja! Var ikke så mye oppi der. Jeg satser på å kunne ta meg råd til vippe extensions snart isteden. Ellers har jeg lest noen tips om å smøre vaselin eller lakserolje på vippene for å få dem til å gro bedre. Men det var visst både positive og negative erfaringer med det, så jeg får se! :)

sarai94

20.08.2013 kl.19:09

uff, så dumt at de kun holdt en dag... Nesten så jeg ville gått til Cubus og klaget. Synes de har en god service, så kan hende de vil høre :p

xx Siri

Silje

20.08.2013 kl.21:08

Uff, skjønner at det var en skuffelse. Litt kjipt med høye forventninger, også blir resultatet slik. Har ikke så mye greie på slike vipper, så vet ikke om det er ment til å holde fire uker av gangen, eller om du skal bytte dem ut :/ Håper du finner ut av det, eller noe annet som er bedre :))

Ine Camilla

23.08.2013 kl.12:30

sarai94: Ja, men det kan jo hende jeg misforstod og. Synes nesten det er litt rart om de skal holde fire uker også. For etter å ha brukt de tre ganger nå så har det kommet så mye lim på tupen av noen av de at det blir verre å få de på. De kan fortsatt brukes, men det blir bare mer og mer lim! Da ser det jo veldig unaturlig ut etterhvert.

Ine Camilla

23.08.2013 kl.12:31

Silje: Ja, veldig kjedelig! Men jeg har brukt de flere ganger nå, og i det minste blir resultatet bedre og bedre. De ser faktisk veldig bra ut på når man bare får dreisen på det. Men det tar fryktelig lang tid likevel. Må jo sette på en og en vippe.

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits