Resultat: løsvipper + negler

Jeg har nå fått satt på både vippene og neglene. De har holdt ganske greit begge deler hittil. Men jeg får jo selvsagt se litt bedre etter å ha hatt de på i en uke ++

Neglene ble VELDIG fine. De var kjempelette å sette på. Ikke noe lim eller gris. Det var klister på baksiden av dem. Jeg måtte file litt på dem før jeg satte dem på fordi det var en liten firkantet sak som stakk litt opp fra toppen av neglen. Men det fulgte med en liten fil i pakken. Det fulgte også med en våtserviet som jeg brukte til å tørke over mine egne negler før jeg satte på løsneglene. Det som er viktig er å ikke vaske hendene på et par timer etter å ha satt dem på. Dette gjorde selvfølgelig jeg uten å tenke over det, så jeg håper de holder godt likevel. De kostet 99,- på apoteket og jeg kjøpte de i medium lengde.


Neglene mine før jeg satte på løsneglene.

 


Bilde etter jeg fikk satt på neglene. De er kjempefine!!

 

 

Vippene var litt mer tricky å feste. De kom i forskjellige lengder, så jeg slapp å klippe dem. Synes de ble utrolig fine. De har sittet godt hittil. To av dem datt litt av da jeg tok på eyeliner. Men de var ikke like godt festet fra før av virket det som. Satte de på igjen, og da satt de gjennom mer sminking og alt mulig. De ble veldig fine, men det var ikke like lett å sette dem på så det så pent ut. Jeg måtte være veldig nøyaktig, og noen av de måtte jeg bruke flere forsøk på. Men resultatet ble uansett mye penere og mer naturlig enn om jeg skulle brukt vanlige løsvipper. De jeg brukte er punktvipper (altså mange små som festes en og en, istedenfor at du setter på alle på et øye i en "vippe"). Jeg brukte pinsett til å ta de opp fra pakken og til å feste dem. De kostet 69,- hos Cubus.


Slik ser vippene mine ut uten sminke.

 


Og slik ble resultatet! Har ikke tatt på noe sminke på dette bildet.

 


Tok et bilde med sminke også. Synes det ble ganske bra med vippene. De så ikke for unaturlige ut selvom de var ganske lange.
 

Ingen kommentarer

See through - a fashion blog

15.08.2013 kl.23:38

Så fint begge deler ble!

Ine Camilla

15.08.2013 kl.23:50

See through - a fashion blog: Tusen takk!!

camilovesalmosteverything

16.08.2013 kl.00:12

Så fint

Ine Camilla

16.08.2013 kl.00:34

camilovesalmosteverything: takk!

Beauty by Tina

16.08.2013 kl.10:18

Det ble kjempefint, spesielt neglene :-) Men så har jeg en forkjærlighet for vakre negler også da!

Ine Camilla

16.08.2013 kl.13:09

Det har jeg og! Hehe :) Men vippene falt av da jeg skulle fjerne sminken :/

Jannicke Tobiassen

16.08.2013 kl.18:06

så fint det ble :-)

Ine Camilla

19.08.2013 kl.10:58

Jannicke Tobiassen: Tusen takk!!

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits