Lesehesten

God morgen! Idag har jeg fått vært bortom trafikkskolen og bestilt kjøretimer. Fikk også med meg en teoribok. Nå har jeg en norskeksamen å lese til rundt jul og teoriprøven til lappen. Det er pensumet sitt! Hehe. Blir nok mye pugging fremover. Men har kjøpt meg en blokk jeg kan notere litt i også. Dere skal tro jeg kommer til å pugge fremover nå ja! Hehe. To norskbøker og teoriboka skal gåes igjennom frem til jul. 

Spiste en sunn og god frokost idag. Veldig godt! Det ble fiberhavregryn som jeg har blandet med en blåbærfrokostblanding. Jeg hadde rismelk, økologisk jordbærsyltetøy og blåbær på den. Ved siden av lagde jeg tre fiberknekkebrød med tomatskiver, agurkskiver og avokadobåter på. Oppå bruker jeg et mineralsalt som inneholder 50% mindre natrium, og isteden inneholder kalium og magnesium. Prøvde ut den ene pukka teen som kusinen min hadde med til meg igår. Den heter Three Mint. Veldig god! Kan anbefales. Jeg er utrolig glad i mintete!! Jeg drakk også smoothie med bringebær, jordbær og blåbær. Den bruker jeg også når jeg tar hvitløk. Skreller en hvitløksbåt, fyller munnen med smoothie og tygger hvitløksbåten såvidt til jeg kan svelge den. Smoothien gjør at det ikke smaker så ille. ;) Sunn start på dagen!
Skal snart sette igang med å påføre løsvipper og negler, så da blir det et innlegg til om det litt senere.

Ingen kommentarer

ingeborgssv

15.08.2013 kl.13:02

Så flink du er :)

Ha en fin dag!

Ine Camilla

15.08.2013 kl.13:04

ingeborgssv: Tusen takk! Ha en fin dag du og! :)

Ann Helen

15.08.2013 kl.13:30

wow mye og lese kan jeg tro :) maten så utrolig god ut, men kan jeg spør om hvordan avokado smaker? har ikke turt og prøve det enda :P hehe

Ine Camilla

15.08.2013 kl.14:47

Ann Helen: Ja, det blir ganske mye å huske på for å si det slik!! Hehe. Avokado er noe av det BESTE jeg vet. Jeg har elsket det siden jeg var liten unge. Det som er med avokado er at det smaker egentlig ikke så mye i seg selv. Men med en gang man har litt salt på så smaker det helt nydelig! Det beste å bruke er herbamare urtesalt. Man kan enten ha det i salat, maule det eller så kan du ta en ristet brødskive som du smører avokado på (da må den være ordentlig moden og myk) og topper med urtesalt! :)

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits