Dagens innkjøp

Var en tur i byen for å hente noen skolebøker. Har planer om å ta opp norskfaget som privatist. Så da lånte jeg meg skolebøker på biblioteket, og skal sette i gang å lese! Veldig deilig at jeg kunne låne de. Sparte ganske mange hundrelapper på det. Tidligere på dagen var jeg på cafè med Heidi. Det var kjempehyggelig. Plutselig kom det en liten regnbyge da. Men da bare fortet vi oss inn. Været er ganske uberegnelig om dagen for å si det mildt!! Fikk drukket litt iskaffe i sola hvertfall da. Hehe.

Gikk tom for fuktighetskrem igår da jeg skulle smøre meg inn, så jeg måtte kjøpe meg ny i byen. Jeg har veldig sensitiv hud, og reagerer på stort sett de fleste fuktighetskremer jeg har prøvd til kroppen. Kjøpte en fra Lancôme tidligere som egentlig var veldig god. Kjente den gjorde godt for huden generelt. Men jeg reagerte dessverre littegranne på den. Får litt kløe og småutslett innimellom. Den skulle være uten veldig mye stoffer, men jeg reagerte fordet. Så nå har jeg bestemt meg for å teste ut et merke jeg lenge har hatt lyst til å prøve. Og det er Weleda. Helt naturlig. Kjøpte den med roselukt, for normal til tørr hud. Den kostet 207,- hos Sunkost. Er veldig spent på den. Jeg har jo også ødelagt håret mitt endel med all blekingen det har gjennomgått i det siste. Må gjennom en bleking til imorgen for å få bort en del gulskjær som sitter igjen. Men da kjøpte jeg også en hårkur fra Aussie. Den heter Reconstructor, og skal bare sitte i håret i 3 minutter. Den kostet 125,- hos Cubus. Fant anbefaling på bloggen til Stina Bakken ( http://stina.blogg.no/1376316858_anbefaling_av_hrkur.html?c=1376331746114 ) Og etter nærmere undersøkelse så virket det som om det var flere som kunne anbefale den! Kjøpte i tillegg en ny pakke med bleking. Denne gangen fra Schwarzkopf fordi de hadde 50% tilbud på den. Denne blekingen er bare L++ så jeg håper virkelig den tar gulskjæret!
Her er min lille handlekurv. Hehe. Kjøpte i tillegg den nyeste boken til Jørn Lier Horst i pokketutgave til Tommy. Den heter Jakthundene.

Kommer til å skrive litt om produktene etter jeg har prøvd dem ut litt! ;)
 

Ingen kommentarer

camilovesalmosteverything

14.08.2013 kl.00:08

Bra innkjøp

Ine Camilla

14.08.2013 kl.08:48

Takk!

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits