Å bleke katten sin

Ok, dette er veldig flaut. Jeg har bleket katten min! Eller, rettere sagt så har han bleket seg selv. Det hadde kommet noe blekemiddel på gulvet på badet etter at jeg bleket håret som jeg selvfølgelig ikke lot merke til. Jeg lukket ikke døren til badet siden jeg tenkte at det lukter så kjemikalier der inne at ingen av kattene kom til å orke å gå inn. De har jo mye sterkere luktesans enn oss!! Men minstemann hadde selvfølgelig gått inn og lagt seg rett i den ene blekingsflekken som hadde havnet der!! Jeg så ham plutselig komme ut i stua med blekemiddel på det ene forbenet. Jeg fikk jo helt panikk. Blekemiddel er farlig og etsende. Jeg var så redd for at det skulle ha skjedd ham noe. Jeg tørket selvfølgelig av alt med en gang, og vasket godt over med vann. Han har nå likevel fått en liten brun flekk i pelsen. Jeg føler meg bare som verdens dårligste katteeier! Sånt skal jo ikke skje. Jeg ser jo det humoristiske i det, men jeg føler meg samtidig veldig dum. Og tro meg, jeg kommer til å være veldig påpasselig med blekemiddel fremover! Er det bare meg slike sinnssvake ting skjer med? Huff...

Jeg vil bare nevne at jeg virkelig bryr meg om kattene mine. Jeg har betalt utallige kroner i dyrlegeregninger for operasjoner og skader. De aller fleste ville bare avlivet katten sin, men jeg valgte heller å betale masse for å få ham frisk etter at han ble påkjørt. Jeg har renset sårene hans selv og brukt masse tid og krefter på å være der for ham etter operasjonen. Så jeg er ikke en dårlig katteeier, altså! Det er bare det at de merkeligste tingene har en tendens til å skje med meg. Haha! Uff, jeg føler meg ikke veldig høy i hatten nå!!


Tony Montana ville bli litt ny i pelsen, han og!


Her sitter han og slækkern i sofaen! ;)

 

#katt #katter #kjæledyr #bleking #søt #pusekatt #blekekatt 

Ingen kommentarer

June Villemo Engh

12.08.2013 kl.13:19

Hei! Jeg hadde noe av det samme på pusen min når hun var 3 måneder gammel. Bare at jeg hadde farget håret mitt rødt, også skulle jeg bare inn på kjøkkenet for å hente en klut jeg kunne vaske vekk alle de røde flekkene i panna med, og på den korte tiden hadde pusen min sneket seg inn på badet og klart på en eller annen måte å gni seg mot den flasken som fargen hadde vært oppi. Rundt på den flasken var det jo en del hårfarge så pus fikk masse røde flekker rundt på hodet. La ikke merke til det med en gang jeg kom inn på badet, men når jeg så den flaska lå på gulvet så skjønte jeg fort at hun hadde vært bort på den.. Fikk litt panikk, og vasket det vekk med en gang.. Men hun fikk allikevel røde flekke i hodet. Var like fin etterpå, men etter det så har jeg alltid lukket døren etter meg og passet på hvor pus har vært! :))

Ine Camilla

12.08.2013 kl.13:23

June Villemo Engh: Takk og lov for at det ikke bare er meg det har skjedd med! Hehe. Følte meg jo helt forferdelig etterpå. Men alle som kjenner meg vet heldigvis hvor glad jeg er i dyrene mine og hvor mye jeg gjør for dem! Men de kattene gjør de merkeligste ting. Skulle jo virkelig tro de holdt seg unna slike ting som hårfarge! Hehe. Men det er en trøst at det ikke bare er meg slikt har skjedd med. Noen katter liker visst hårfarge :)

sarai94

12.08.2013 kl.15:08

oj, stakkar liten :p Hadde nok tenkt det samme som deg, for kattene hater jo sterke lukter!

xx Siri

Ine Camilla

12.08.2013 kl.15:10

sarai94: haha, ja, hadde jo aldri trodd han skulle legge seg oppi det! Haha..en merkelig katt er han! :p
Hahahah, hadde nok kunnet skjedd meg meg også ettersom katten til kjæresten plutselig ligger overalt

Jacqueline Pearson

12.08.2013 kl.17:57

Haha, en litt bleket katt :D

Ine Camilla

12.08.2013 kl.18:35

tina grr - foto, webdesign & hverdag: Haha, ja, de gjør det de kattene. De legger seg noen ganger på de merkeligste steder! Hehe.

Ine Camilla

12.08.2013 kl.18:36

Jacqueline Pearson: Hehe, ja, jeg har fått en litt bleket katt ;p

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits