En liten oppdatering

Nå har det vært masse jobb i hele helgen. Blir jo penger ut av det til slutt. Og er egentlig en veldig trivelig jobb. Er gallerivakt. Kunstneren som har bildene sine utstilt var innom både igår og idag. Han virket veldig trivelig og som en hyggelig person. Var en del kule bilder der og synes jeg!

Forøvrig holder jeg på med å øvelseskjøre litt. Burde jo egentlig tatt lappen for flere år siden, men jeg er et uforbederlig surrehue i grunn! Hehe.

Bortsett fra det har jeg da gått gjennom håret enda en gang med bleking. 8 bleking og jeg begynner virkelig å kjenne det på håret mitt. Det er tørt og slitt. Men fargen er hvertfall ganske fin nå. Er noen få områder igjen med litt gulskjær nå, men de synes ikke noe særlig. Så jeg skal vente en stund før jeg gjør noe mer med det nå! Skal ha noen ganske grundige gjennomganger med hårkur og silkeolje i håret fremover. Hehe. Det var en liten oppdatering av hva som har skjedd i det siste. Har også laget en god kyllinggryte med kokosmelk, men ble ikke helt fornøyd med krydringen, så jeg lager et innlegg med oppskrift siden. Legger med noen bilder av resultatet etter all blekingen i dette innlegget! :)

 

Ingen kommentarer

camilovesalmosteverything

12.08.2013 kl.00:33

Så kule bilder

Ine Camilla

12.08.2013 kl.11:04

Tusen takk!! :D

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits