Blondering DEL 2

Jeg var egentlig blakk og hadde orange flekker i håret mitt. Men jeg har en veldig snill pappa som lot meg låne penger til nye hårfarger!! Var en tur i byen med han idag. Jeg gikk rundt med hettegenser trukket godt over hodet. Jeg tror dama bak kassa skjønte tegninga da jeg kom med hette over huet og kjøpte hårfarge.. haha! Pappa kjøpte seg en 30l gryte til ølbrygging. Det skal jeg og til mandag. De hadde tilbud, så håper virkelig det er flere igjen da. Da blir det ølbrygging for harde livet. Det er litt ting som skjer om dagen. Jobb imorgen, jobbintervju og litt forskjellig. Så nå håper jeg virkelig på noe mer fast.

Anyways, gikk gjennom håret en gang til i kveld. Det er nesten bra nå. Det er noe orangeskjær igjen, men ganske lite. Litt gulskjær og, men det tror jeg at jeg skal klare å ta knekken på med alle lilla etterbehandlingene som har fulgt med i pakkene. Skal gå gjennom håret en siste gang til lørdag. Men begynner endelig å bli ganske fornøyd med resultatet. Soo, here comes pictures!
Så legger jeg ved et lite bilde av hvordan håret var før..


Tycks? 

Ingen kommentarer

Ine Camilla

08.08.2013 kl.23:36

emilie nordtun eide: Tusen takk! :)

Ida Skulstad

08.08.2013 kl.23:44

Fiiint! Du kler det.

Ine Camilla

08.08.2013 kl.23:46

Ida Skulstad: Tusen takk!! :D

Marianne

09.08.2013 kl.00:22

Øynene dine 'popper' skikkelig når du har blondt hår, kledde det skikkelig godt :D

Ine Camilla

11.08.2013 kl.20:12

Marianne: Hehe, takk for det! :D

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits