Blondering DEL 1

God kveld. Nå har jeg brukt en hel dag på å bleke håret mitt. Fått hjelp av Heidi de med de tre første rundene og så fått litt hjelp av Tommy med resten. Det tok ganske lang tid, men klarte å få maksimalt utbytte av bare 4 pakker med blekemiddel. Det er fortsatt ikke helt i mål. Må nok et par blekinger til for at jeg har nådd ønsket resultat. Men jeg er overraskende fornøyd med blekemiddelet fra Garnier Nutrisse (Truly Blond L+++). Under blekingsprosessen har det vært mye mindre oranget enn noe annet blekemiddel jeg har vært borti. Istedenfor å gå rett fra mørkt til oranget så ble det mer en gyldenblond tone med litt oranget i. Men det må en del blekinger til likevel. Jeg har farget håret mørkt, stripet det og farget over. Så det var ganske mange forskjellige farger i håret mitt. Dette resulterte i at det ble noe flekkete. Men med bare fire pakker til tykt hår så er jeg egentlig overraskende fornøyd over at det ble så lyst som det ble! Vil anbefale denne blekingen til andre.


Første runde med blekemiddel i håret.


Andre runde med bleking!


Resultatet etter andre runde med bleking. Det ble ganske flekkete. Men det hadde mye å

gjøre med hvordan håret var blitt farget fra før av tror jeg. Ble iallefall overraskende lite

orange i fargen i forhold til hvor mørkt hår med litt rødpigmenter jeg hadde!


Og slik ble det altså etter ca. 5 runder med bleking. Merk at et par av dem var bare for å

dekke de områdene hvor det var litt mørkere flekker.

 

Poster før-og-etter-bilde når jeg har gått over håret et par runder til! :) 

Ingen kommentarer

Sunnivaelvevold95.blogg.no

08.08.2013 kl.12:26

Stilig! :) Blir bra å se det helt ferdige resultatet!

Ine Camilla

08.08.2013 kl.17:56

Sunnivaelvevold95.blogg.no: Takk. Ja, akkurat nå har jeg litt gullerotflekker innimellom. Men jeg tar resten idag, så det blir lagt ut bilder ikveld tenker jeg! :)

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits