DIY: Polere tennene og leppe peeling

Dette er et gjør-det-selv-innlegg. Jeg har to enkle metoder som jeg gjør hjemme for å ta litt bedre vare på meg selv. Så da tenkte jeg å dele de med mine lesere.

 

 

 

Å POLERE TENNENE SELV

 

Du trenger:

- Tannbørste

- Salt

- Tannkrem

For å polere tennene selv så tar du tannkrem på tannbørsten. Deretter tar du litt salt oppå tannkremen. Det går eventuelt ann å gjøre dette uten tannkrem også, men jeg foretrekker med tannkrem. Børst tennene dine, og bruk sirkelbevegelser eller opp-ned-bevegelser når du går over tennene. Du skal ikke pusse sidelengs. Dette gjør jeg ca. 1 gang i uken. Saltkornene er gode for å få polert, mye bedre enn partikler som skal være i en del tannkremer. Men det er jo selvsagt viktig å opprettholde en god tannhygiene i hverdagen for å få pene og hvite tenner. Puss tennene to ganger om dagen og BRUK tanntråd!! Så vil jeg bare legge til at grunnen til at jeg bruker salt, og IKKE sukker, er fordi sukker er ikke bra for tennene!!

 

 

Å PEELE LEPPENE SELV

 

Du trenger:

- Tannbørste

- Sukker

- Leppeserum/lipsyl

Det er viktig å få bort død hud fra leppene for å holde dem fine og fyldige. Det jeg gjør for å vedlikeholde mine lepper er å gjennomføre denne leppe peelingen hver gang jeg har fått død hud på leppene. Først tar jeg tannbørsten i vann. Så børster jeg over leppene veldig forsiktig. Det er veldig viktig å være forsiktig når du gjør dette fordi ellers kan du fort ende opp med sår på leppene der hvor du fjerner død hud. Hvis man prøver å rive av flak fra leppene vil man også få sår. Så bruk lette og forsiktige bevegelser, og bruk heller litt lengre tid. Når du har gjort dette er det selvsagt viktig å skylde tannbørsten godt. På neste steg bruker jeg selv leppeserum fra Kanebo Sensai. Jeg tar litt leppeserum på pekefingeren min og drysser sukker over. Deretter påfører jeg leppeserumet med sukkeret over leppene med sirkelbevegelser. Det føles godt mot leppene. Fjern overflødig sukker når du er ferdig. Om du bruker lipsyl har du rett og slett sukker direkte på tuppen av lipsylen og smører godt over leppene.

 

Håper dette var nyttig! :)

 

#DIY #Skjønnhet #Pleie #Spa #Sunnhet 

Ingen kommentarer

Linnea - Kommenterer tilbake!

07.08.2013 kl.14:28

fine tips!:)

Ine Camilla

07.08.2013 kl.16:22

Linnea: Takk og værsågod! :)

LSA

09.08.2013 kl.17:36

Takk for tipsene!

Ine Camilla

11.08.2013 kl.20:12

Luna: Bare hyggelig!

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits