Forsinkelse

Jeg skrev et innlegg tidligere om at jeg skulle bli blond, og det har jo ikke skjedd enda. Det er derfor det ikke har kommet noe innlegg med før-og-etter-bilder. Jeg fikk migrene og ble liggende med det en stund. Så nå skal håret blekes imorgen istedenfor. Heidi skal gjøre det for meg! :) 

Gleder meg veldig over å endelig få det gjort, men er liiitt bekymret for å få gulskjær. Har kjøpt fire pakker, men trenger to pakker for en farging fordi jeg har ganske tykt hår. Har kjøpt noen nye pakker fra Garnier Nutrisse Truly Blond som skal bleke opptil 8 toner (L+++). Får håpe at det holder!! Det skal fungere både til bleking og som avfarging av mørkt hår. Amoniakkfritt og alt mulig. Så nå er jeg veldig spent på resultatet! Jeg håper håper håper ikke det blir noe gulskjær i og med at jeg har noe rødpigmenter i håret fra før av. Skal skrive et innlegg om blekingen med før-og-etter-bilder og med en liten oppdatering om hvor bra denne blekingen fungerte. Det som og er verdt å nevne er at det følger med etterbehandling med blekende effekt (noe alla lilla shampoo). 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits