Selvbruningstips

Jeg har kommet frem til to selvbruningskremer denne sommeren som jeg virkelig liker. Den ene er fra KICKS, self tanning lotion og koster vel rett under hundrelappen. Den andre er fra Dior, bronze auto-bronzant og koster 350,-

Begge to er veldig gode. Jeg vil nok si at den fra Dior gir en mye penere farge. Ikke så orange. Men det kommer litt ann på hva man foretrekker. Den fra Dior gir ikke så mye farge av gangen. Du må bruke den over litt tid før du begynner å få en markant forskjell på brunfargen. Dette er en fordel fordi da unngår du endel skjoler og skiller. Den fra KICKS er også veldig god, men jeg ville nok ikke brukt den alene for å få farge. Den gir en veldig fin og gylden farge som glitrer litt. Men da jeg begynte å bruke den før jeg hadde fått så mye farge (merk at jeg er ganske blek naturlig) fikk jeg nok et litt mer orange skjær i huden enn jeg skulle ønske. Det var ikke voldsomt markant oranget, men litt for mye i forhold til mine pigmenter og farger. Men da jeg brukte den for å forsterke brunfargen etter litt soling derimot, ble fargen nydelig! Det ga brunfargen jeg hadde opparbeidet et vakkert og gyldent skjær som jeg er kjempefornøyd med!! Nå er det riktignok slik at vi har forskjllige pigmenter i huden, så alle vil ikke få samme resultater av de samme selvbruningskremene. Men jeg vil anta at de fleste som har litt basisfarge vil kunne få et fint resultat av selvbruningskremen fra KICKS. Den er også veldig rimelig i forhold til hvor mye den inneholder. Under hundrelappen for 150ml med ganske god selvbruningskrem er egentlig ikke så verst. Kremen fra Dior inneholder 120ml og er da ganske mye dyrere (350,-).

Noen tips når du bruker selvbruningskrem:

1. Regel nummer en når du skal påføre selvbruningskrem er å være helt ren. Det som er anbefalt er å bruke en scrub over huden når du dusjer. Det er viktig at du er helt ren og ikke har så mye døde hudceller da dette vil gjøre at du fortere flasser av fargen. Huden bytter seg selv ut gjevnlig, og da vil jo også selvbruningskremen forsvinne.

2. Smør deg alltid inn med fuktighetskrem før du påfører selvbruningskremen. Dette vil gjøre at du mye lettere unngår skjolder. Og skjolder er jo ikke noe pent! Bruk en god fuktighetskrem som er riktig for din hud.

3. Bruk fuktighetskrem to ganger daglig for å bevare brunfargen lengre. Hold huden fuktig så du ikke flasser bort tørr hud. Dette er veldig viktig. Jeg har oppdaget at om jeg gjør dette regelmessig etter bruk av selvbrunging så har jeg ikke fått noe skjolder når fargen forsvinner. Dette er sikkert litt individuelt, men det hjelper ihvertfall med å bevare en penere farge over lengre tid. Bruk en fuktighetskrem som passer din hudtype for optimal effekt.
 

Ingen kommentarer

scarlets

06.08.2013 kl.18:19

De så god ut, burde kanskje prøve de :)

Ta gjerne en titt innom bloggen min :)

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits