Lazy sunday

Våknet ikke før kl. 10 idag. Deilig å sove litt. Har ikke trent på lenge nå, men tok noen øvelser for baksiden av lårene med en gang jeg stod opp. Det er visstnok det som skal hjelpe best på rumpa. Dette ble etterfulgt av en goood frokost med noe havrefrokostblanding med blåbær, økologisk jordbærsyltetøy og økologiske bananer! Yum. Økologiske produkter er mye bedre. Når frukt/grønnsaker ikke sprøytes produserer de mer antistoffer for å bekjempe det sprøytemiddelet skulle ha tatt. Dette gjør det mye sunnere, fordi vi får i oss mer av de naturlige og sunne stoffene fra det økologiske.

Utenfor har naboen sittet og spilt på gitar og sunget. Kjempekoselig å høre på! Nå har jeg laget meg en stooor kopp med kaffe mocca og skal sette meg ut i augustsola for å tegne litt. Håper jeg får litt farge i den prosessen også! ^^ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits