Ølbrygging og titanringer.

Har hatt en kjempefin ferie. Det var så koselig å besøke tante. Begge søskenbarna mine hadde blitt kjempestore. Jeg leste nattahistorie for han eldste. Lærte også å lage egen kremost og myse av tante. Hun er kjempeflink med mat og bruker mye økologisk og sunn mat. Hun lærte meg også hvordan man lager egen yoghurt og noen tips til surdeig. Det er utrolig flott der hun bor. De hadde ikke plass til oss i huset, så vi bodde på rom på hytter som var naboen hennes. Så det var ikke så langt å gå hvertfall! De hadde til og med badebaseng på campingen. Det var veldig deilig å kunne bade i badebasseng med utsikt over Norges mest mektige fjell i bakgrunnen.

Lærte også å brygge eget øl. Mannen til tante brygger det selv, og vi fikk være med på bryggingen. Lærte mye om malt, humle og gjær. Lærte også hvordan jeg kan gjøre denne prosessen hjemme uten alt utstyret. Så nå har jeg veldig lyst til å begynne med hjemmebrygging. I tillegg lagde han en titanring til både meg, dama til onkel og noen andre ringer til kusinen min. De ble kjempekule! Hadde en utrolig koselig ferie. Det var så hyggelig å se alle sammen igjen, og at vi var alle sammen samlet og! :)
Fikk tatt mange fine bilder på turen!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits