Avreise!

Nå reiser jeg straks. Skal på tur til tanten min. Blir veldig hyggelig å se både henne og søskenbarna mine igjen. Er så sjeldent jeg får sett dem siden de bor så langt unna. Men veldig trivelig sted de bor på. Vakker natur med fine, store fjell. Blir så koselig. Men har en laaaang biltur foran oss før vi kommer så langt. Kattene må bli hjemme med samboeren min fordi vi ikke har noe kattepass. Men sånn er livet! Blir uansett utrolig koselig for meg.. :)

Var på stranda igår, sammen med ei venninne, sønnen hennes, typen hennes og en kamerat av henne. Det var veldig koselig. Jeg badet til og med såvidt litt, selvom jeg ikke akkurat gikk langt uti. Tror sønnen hennes var lengre uti vannet enn meg! Hehe, og han er under halvparten av min størrelse/høyde! Haha er litt pingle i vannet! Etterpå grillet vi pølser og jeg og ungen lagde steinsannslott. Vi hadde ingen bøtter, så vi lagde en sandhaug som vi puttet masse steiner på.

Nå skal jeg bare zippe igjen kofferten og hive meg på bussen og kjøre opp til hytta! Skal overnatte der i natt, for det blir en lang kjøretur imorgen! Men det blir hyggelig. Har med meg tegnesaker og alt mulig.

Får sikkert kommet innom og skrevet noen bloginnlegg under turen (håper jeg)!  Skal prøve så godt jeg kan. Så nå skal jeg kooose meg på vestlandet hos familien! Vi blogges! :) 

Ingen kommentarer

Emilie-Therese ♡

26.07.2013 kl.13:13

Kos deg så mye! :)

Linnea - Kommenterer tilbake!

26.07.2013 kl.14:11

kos deg massemasse!:)

Ine Camilla

02.08.2013 kl.20:48

emiliener: takk, det gjorde jeg virkelig! :)

Ine Camilla

02.08.2013 kl.20:48

Linnea: Takk! Jeg koste meg masse masse :D

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits