Betakaroten som funker

Jeg vil bare si at jeg er overveldet over hvor godt betakaroten fungerer. Jeg har aldri prøvd det tidligere. Har alltid hatt en naturlig ganske blek hud og hatt vanskelig for å få noe særlig farge. I begynnelsen når jeg gikk på betakaroten fungerte det ikke så bra. Men nå har jeg gått på det i nesten to måneder og er bare helt overveldet over resultatet! Har aldri fått så fort farge før. Og fargen er dyp og gylden. En halvtime i solarium nå synes så tydelig. Jeg er superfornøyd. Og jeg bruker ikke særlig sterke betakaroten engang. Bruker de fra brun 365. De inneholder 3mg betakaroten. I tillegg inneholder de nattlysolje. De lover blant annet at man skal kunne bruke de uten solarium og fortsatt få farge. Vet ikke helt 100% sikkert om dette stemmer siden jeg har tatt litt sol innimellom mens jeg har brukt de. Men jeg hadde en periode der jeg jobbet og ikke fikk tatt noe særlig sol, og det jeg meket var ihvertfall at fargen ikke forsvant ordentlig selvom jeg ikke tok sol. Så jeg har ikke vanskelig for å tro at det stemmer. Vil anbefale disse sterkt! :)

  Det øverste bildet er fra igår da jeg hadde fått litt sol på stranda. Det nederste er fra idag etter at jeg tok 30 minutter i solarium. Ser en ganske tydelig forskjell. Jeg skal garatert fortsette å bruke de!

Ingen kommentarer

Linnea - Kommenterer tilbake!

24.07.2013 kl.19:25

så bra da!:D

Ine Camilla

24.07.2013 kl.20:15

Linnea: Ja, anbefales sterkt! :)

Sigrid Gulliksen

02.08.2013 kl.22:24

Så bra:) Hvor får man kjøpt de?

Ine Camilla

02.08.2013 kl.22:35

Sigrid Gulliksen: Disse abonnerer jeg på. De blir tilsendt annenhver måned. Da mottar du en pakke med 60 kapsler. Jeg betalte hvertfall 99,- for første pakke, men det er førstegangstilbud, deretter koster de 200,- tror jeg det var. Du kan abonnere på de her: http://www.brun365.no/ da får du de rett hjem i postkassa! :)

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits