Back in black!!

Nå har jeg ikke blogget på kjempe lenge!! Det er utrolig kjedelig. Kan fortelle at det har vært veldig mye reising frem og tilbake med buss til jobb og ingen tid til noe. Har ikke fått trent, har ikke fått blogget. Det eneste jeg har fått gjort er å ta opp tegningen min igjen! :) Har tegnet masse på jobben når det ikke har vært noen innom. Har jobbet som gallerivakt helt i Horten. Det er en ganske lang busstur fra Larvik!!

Men nå er det tilbake til normalt igjen. Ingenting å gjøre annet enn å søke jobber og håpe at jeg snart får en jobb. Har søkt på en møbelforretning hvor jeg virkelig håper jeg får jobb. Det hadde vært perfekt med tanke på at jeg tidligere har gått interiør- og utstillingsdesign. :)

Kostholdet har jeg bevart ganske greit. Spist sunt og godt. Men nå har jeg gått ned utrolig mye igjen. Det er veldig kjedelig. Så skal opp en av de nærmeste dagene og få bestilt meg en måned på treningsstudio. Håper de kan få satt opp en bra plan til meg der med masse deilig styrketrening så jeg kan få en flott kropp igjen med masse muskler!! :)

Legger ut noen bilder av tegningene jeg har jobbet med.. de har blitt en del bedre enn slik jeg tegnet før, men trenger fortsatt masse øvelse!


Dette skal forestille Angelina Jolie. Ferdig tegning.

 


Dette skal forestille Eren Jaeger fra anime-serien Shingeki no Kyojin. Bare finjusteringer igjen.

 Dette skal forestille Dexter Morgan fra tv-serien Dexter. Den er ikke helt ferdig men jeg står litt fast.

 Dette skal forestille Bob Marley. Uferdig.

 En liten tegning av en søt ninja-dame. Bare på skissestadiet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits