1 års jubileum!

Idag har jeg og Tommy vært sammen i 1 år!! Gratulerer til oss. Jeg har fått et veldig fint smykke i gave, som jeg kommer til å legge ut senere i kveld, og jeg venter spent på en overraskelse til! :)

Vi skal ut og spise på La Scala i Sandefjord etterpå. Gleder meg veldig! Tenker på å bestille lam, siden det er så sjeldent jeg spiser det. Så er vi jo så heldige at det er perfekt vær ute også.

Idag skal jeg faktisk koste på meg litt sminke. Og nå er jeg ferdig med å trene, så nå skal jeg hoppe i dusjen, smøre på litt selvbruning, sminke meg, ordne håret, lakke neglene og bli pen! Hehe. Har til og med funnet en søt liten kjole jeg skal ha på. Må jo stase meg litt opp når vi skal ut da!! :D


Her er et bilde av oss fra 17. mai i år. Blir nok flere bilder ikveld!! Hehe. :)
 

Ingen kommentarer

bybirgitte

18.06.2013 kl.16:49

Spennende med overraskelser! :) Håper dere får en fin kveld, og gratulerer med 1 årsdag! :D

Ine Camilla

19.06.2013 kl.13:46

Ja! Det var en veldig stor blomsterbukett med roser som var overraskelsen! Koste oss sååå utrolig mye med god mat og vin! Tusen takk! :D

bodydeal

02.07.2013 kl.13:50

Så utrolig fin du er Ine! Gratulerer til han heldige ^^

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits