Brun365 betakaroten + silkemyk fuktighetskrem

Jeg bestilte 60 kapsler med betakaroten fra merket Brun365. Jeg begynte med å ta tre kapsler de tre første dagene, og fortsetter med en om dagen fra og med imorgen. Disse lover at du skal bli brun av å ta dem, selv uten å ta sol! Og jeg lurer faktisk litt på om det kanskje fungerer. Jeg vet ikke om det bare er innbillning, men jeg synes egentlig at fargen min har blitt...ikke så veldig mye mørkere egentlig, men fått en ørliten mørkere nyanse etter at jeg begynte å ta kapslene. Trodde egentlig ikke at jeg skulle få noen effekt sånn med en gang, men jeg synes ihvertfall at jeg merket denne lille forskjellen.

Har tatt sol i 30 minutter idag. Veldig veldig deilig. Bruker en solariumkrem som heter Hooked i tillegg når jeg tar solarium. Merker at jeg har blitt kjempebrun på magen hvertfall! Resten kommer seg vel litt etterhvert! ;)


Slik ser pakken og kapslene ut. De kostet 99,- + porto for førstegangsbestilling. Du abonnerer da på de, men binder deg ikke til noe. Etter dette vil det koste 198,- per måned. Man betaler hver andre måned.

Her kommer før/etter-bilder fra jeg tok solarium idag! :)

 

FØR: ETTER:

Er ganske fornøyd med resultatet hittil, så om kapslene kommer til å funke bedre etterhvert så blir jeg garantert å fortsette på de!

 

Fikk også inn litt ekstra penger idag. Veldig etterlengtede kroner som kom inn på kontoen min! Fikk kjøpt meg en kjempe deilig fuktighetskrem fra Lancôme. Hun i butikken sa at den skulle være veldig bra for sensitiv hud (noe jeg har!! hehe). Det er 400ml for 249 kr. Jeg synes absolutt at det var et godt kjøp. Har testet den ut uten å merke noen sensitive reaksjoner fra huden min. Et stort + for meg er at den heller ikke lukter noe særlig. Da kan jeg fint bruke den med parfymer og andre produkter med egen lukt uten at det skjærer seg. Er kjempe fornøyd! Og husk at fuktighetskrem er veldig viktig for å holde huden fin og myk, og om du tar solarium så er det viktig å bruke fuktighetskrem 1-2 ganger daglig for å beholde fargen så lenge som mulig! :)


(flasken er noe lysere i virkeligheten enn den ble på bildet..)


Kjøpte meg og den nye boken til Jo Nesbø om politietterforskeren Harry Hole. Jeg bare elsker den bokserien, og har lest alle de andre bøkene. Anbefales på det sterkeste å lese noen av bøkene hans om du vil ha litt sommerkrim! ;) Da jeg begynte å lese denne bokserien så ble jeg rett og slett hekta!! Men jeg vil anbefale å begynne fra den første boka og så lese serien i riktig rekkefølge. Jeg gjorde nemlig ikke dette og det ødela noe av handlingen for meg.

#sommer #bøker #blogg #kosmetikk #betakaroten #brun #tan

 

Ingen kommentarer

memoria

19.06.2013 kl.11:48

Har du noen tips til meg om hvilke andre kremer som kan funke i solariumssammenheng? Som både bevarer fargen og er sparsom og bra for huden. Kanskje noe fortere brun også? Jeg har ikke sååå lyst på de som selges på selve solariumet med Playboy Bunny på... Jeg har lyst på noe litt mer kvalitet enn som så :P

Betakaroten tok jeg før, men siden jeg røyker anbfales det ikke med fare for blodpropp og liknende leste jeg. Så den risken tar jeg ikke :)

Ine Camilla

19.06.2013 kl.13:55

Den jeg bruker er kjempe bra! Men jeg synes ikke den er veldig sparsommelig på innholdet. Jeg bruker litt av den..men det kan hende det er fordi jeg ofte er ganske tørr og. Jeg vet ikke. Synes ihvertfall den fungerer kjempe bra. Den har 8x bronzer i seg også. Og jeg får en veldig fin brunfarge av den. Gylden og pen. Den heter hooked. Jeg kjøpte den fra solhuset ( http://solhuset.no/products/hooked-a ) link til kremen jeg bruker. Men jeg vil anbefale å være litt forsiktig med bruk av solariumkremer generelt. Siden de beskytter ikke mot noen stråling. Men burde gå greit om du ikke tar sol så lenge. Jeg har fått noe soleksem av å bruke kremen i 30 minutter. En annen krem jeg synes virket veldig bra er denne: http://solhuset.no/products/black-orchid-m Men jeg har ikke prøvd den selv endqa, så kan ikke si noe av erfaring. :) Mine betakaroten inneholder bare 3mg, så jeg tror det går greit. Men takk for at du sa ifra, for jeg har naturlig større sjangse for blodpropp, så det tror jeg at jeg skal sjekke ut!

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits