Tired

Ute skinner sola, det er pent vær, det er en bra dag...og jeg er bare så utrolig sliten. Jeg vet ikke helt hvor det kommer fra. Jeg får i meg nok vann og jeg spiser jo grønnsaker hver dag. Men skal innrømme at i det siste har jeg ikke klart å få i meg 5 om dagen. Jeg er rett og slett så sliten. Trening er fortsatt deilig, men jeg bruker litt lengre tid på det enn jeg burde for tiden. Og oppvasken sluntrer jeg også litt unna med om dagen. Det kjennes nesten ut som en sommerslapphet? Hehe. Er det i det hele tatt noe som heter det?! :P

Jeg føler dårlig samvittighet for å være så sliten, når jeg ikke egentlig gjør så mye jeg burde bli sliten av. Vet ikke engang om jeg orker å gå ut i det fine været idag.. Merker at kroppen min roper etter mer enn 8 timers søvn, noe som ikke er bra for meg i det hele tatt. Jeg er veldig avhengig av et regelmessig søvnmønster for å klare å holde rutiner ved like. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg kjenner at jeg absolutt hadde trengt et energipåfyll! Noen tips?? :) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits