Acne Killer

Jeg har nå prøvd Acne Killer en gang. Den skal påføres i ansiktet (unngå området rundt øynene og munnen). Deretter skal du ha den på i 30 minutter til masken har størknet. Den skal deretter dras av (peel off), og så skyldes ansiktet med vann. Til slutt påføres en god fuktighetskrem. Fuktighetskrem på slutten er nødvendig siden jeg merket at huden ble ganske tørr etter at jeg brukte masken. Det gjorde noe vondt å ta den av. Ikke veldig, men jeg kjente det litt. Hvis du har veldig sensitiv hud bør du tenke på dette. Men det var utholdelig.

Jeg synes kanskje ikke masken fungerte like godt som den reklamerer for. Jeg hadde ganske mye igjen av den urene huden igjen i ansiktet. Men den hjalp samtidig en del. Men ikke forvent en mirakel-maske som fjerner all uren hud på en gang. Selv har sliter jeg med litt innkapslede urenheter i huden. Dette tok den ikke bort. Jeg har tatt noen før-og-etter-bilder som ligger under her. Bildene viser ikke noe kjempegodt resultat siden urenhetene ikke synes så godt på så lang avstand, og siden bildene kun er tatt med mobilkamera. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits