Pakke i posten!

Idag startet jeg dagen med deilig morgentrening. Ble skikkelig svett, og har økt to av øvelsene. Har også lastet ned en treningsapp på mobilen som jeg synes var ganske kul. Den heter squats. Squats er veldig bra for rumpe og lår. Og dette er noe jeg liker å trene. Har allerede noen squats i treningsprogrammet mitt, men noen ekstra skader vel ikke! :)

Jeg har også fått en pakke i posten fra  www.coverbrands.no hvor jeg synes de har mye fint. Jeg bestilte opprinnelig en pakke med tannbleking, noen neglelakker, tannkrem, vippetang og øyenskygger. Skulle egentlig fått med 5 x 10ml med Acne Killer i den pakken også, men det skjedde en feil i pakkingen. Heldigvis var de veldig behjelpelige da jeg kontaktet kundeservice, og sendte med en gang ut en ny pakke til meg med det som manglet. Fikk også med to prøver fra Ole Henriksen. En ultimate lift eye gel og en sheer transformation. Nå gleder jeg meg virkelig til å teste ut disse produktene! :)


Kommer til å skrive et innlegg etter å ha testet ut disse produktene.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits