Et noe uhyggelig fanbrev

Skuespillerinnen Shannon Guess Richardson som har spilt i TV-seriene The Walking Dead og Vampire Diaries har blitt pågrepet for å sende ut tre giftbrev med ricin til president Obama. Detskal ha stått "Du er nødt til å drepe meg og familien min før du får mitt våpen." i trusselen til presidenten. Hun prøvde å klandre ektemannen sin.

Unnskyld meg, men har hun her kanskje spilt i litt for mange TV-serier? Og med tanke på at hun er et forbilde for mange som skuespiller er dette helt utrolig. Hvorfor i all verden ønsker noen å gjøre noe slikt? Dette stoffet skal være svært giftig og kan drepe et voksent menneske med bare noen få korn. Jeg kan ikke forstå folk som sender giftbrev. Jeg kan egentlig ikke forstå folk som utfører terrorhandlinger heller. Men hvorfor ønske noe slikt? Hva for noen vrangforestillinger er det et menneske sliter med for å få seg til å prøve å drepe noen man ikke engang har møtt? Greit nok om man er uenig med presidentvalget. Men da bruker man stemmen sin under valget for å forandre på det. Man sender ikke giftbrev for å DREPE presidenten!! Hun risikerer nå 10 års fengsel. Kanskje hun heller burde hatt en god dose psykiatrisk behandling?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits