Treningskos

Jeg føler jeg har vært veldig sprek i det siste. På onsdag gikk jeg 1,5 mil sammen med ei venninne oppved Farrisvannet. Det er veldig fine turløyper der. Vi var skikkelig spreke, og avsluttet turen med en banan hver. Onsdag er jo egentlig den dagen jeg har treningsfri, men siden jeg er mest på å trene styrke så tenkte jeg at det bare hadde vært greit å få trent litt kondisjon den ene dagen og. Skal kanskje begynne med en fast turdag. Det hadde vært kjempe deilig for kroppen min. Pluss at det er veldig bra for ryggen å gå på ujevnt terreng. Og siden jeg har hatt litt ryggplager så forebygger jeg mye da.

I de siste dagene har jeg vært og søkt en del jobber. Jeg har søkt i dyrebutikk, noe jeg synes hadde vært utrolig koselig! :) På den andre siden hadde det sikkert vært veldig deilig å jobbe i klesbutikk også, med tanke på alle de fine klærne de har der. *smiil*

Igår hadde kusinen min bursdag. Hun ble 11 år. Hun er utrolig søt. Vi var borte hos onkel og grillet med hele familien på pappa sin side. Det var biff, reinsdyr, kylling masse salater og noen veldig gode kalkunpølser med chili og paprika også jalapeños og ost. Det var utrooooolig godt. Spiste meg stappmett!! Fikk noen øl også. Så det ble kjempe kos. Kusinen min hadde fått sykkel i bursdagsgave. Hun drev å syklet rundt på den, og var tydeligvis veldig glad for den. Det hadde jeg og vært, for det var igrunn en veldig kul sykkel!

Har egentlig litt lyst til å begynne å både svømme, sykle og gå turer ved siden av treninga mi. Tror det hadde vært veldig bra for meg. Og det er jo så deilig å sykle rundt! Frihetsfølelse..! :) 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits