En fantastisk solariumkrem!

Jeg har prøvd ut en ny solariumkrem som bare er helt fantastisk! Den heter Hooked, og inneholder 100% ren hempfrøolje som nærer og fukter huden. Den har og 8x bronzer. I tillegg har den MagnaColor Tanning Technology som hjelper til med å påskynde hudens naturlige Melaninproduksjon. Koffein, mørk sjokolade og kaffeekstrakt styrker huden, og får den til å se yngre, strammere og mørkere ut. Solariumkremen skal påføres direkte før soling.

Jeg hadde brukt den en gang tidligere (før begge bildene ble tatt) mens jeg lå ute og solte meg i tre og en halv time. Jeg vil anbefale å smøre på en solkrem med lav solfaktor og la den tørke inn i huden litt før du påfører denne. Jeg fikk nemlig antydninger til soleksem etter å ha brukt den så lenge under sterk sol. Det kan også være skadelig i forhold til hudkreft (over lengre tid) å ikke beskytte huden mot UV-stråler. Å ikke bruke noen UV-beskyttende krem er og noe som fører til rynker etter mye soling. Selv om du ikke blir solbrent trenger huden likevel beskyttelse. Men skulle du få litt utslett eller solbrent hud vil jeg også anbefale Garnier Ambre Solaire - after sun med aloe vera. :)

FØR-bildet er tatt på forhånd av 20 minutter i solarium, og ETTER-bildet er selvfølgelig tatt etterpå. Her kommer bildene:

 


FØR

 


ETTER

 


Her er et bilde av denne flotte solariumkremen. Den fåes kjøpt hos solhuset.no

Her er en link til prøver på kremen om du er interessert i å teste den ut:

http://solhuset.no/products/hooked-8x-15ml2

(dessverre ser det ut til at det bare går ann å bestille minimum en eske)


 

 

Ingen kommentarer

vidaskulstad

04.06.2013 kl.22:48

Wow så ut som den funka ass;D

Ine Camilla

05.06.2013 kl.09:17

Det gjorde den virkelig. Jeg har testet ut noen andre tidligere. Og da har de jo funka. Men etter å ha sett resultatet av å bruke denne så skal jeg aldri bytte <3 ;) Suuperfornøyd!

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits