Smile&go tannbleking

Jeg har brukt Smile&go tannbleking i 5 dager nå. Dette er en tannbleking som kommer i ferdigfylte tannformer som skal brukes i 5 dager ca. 30 minutter hver gang. Jeg hadde hørt en del positivt om den, og ville teste ut selv. Jeg har tatt bilder gjennom prosessen som vises under. Jeg er ikke kjempefornøyd, for å være helt ærlig. Jeg har forsåvidt fått litt hvitere tenner, og særlig på området rett ved tannkjøttet som var mest misfarget. Men jeg hadde vel egentlig trodd at den skulle fungere litt mer enn den gjorde.

Jeg har også brukt tannkremen iWhite som anbefales å bruke sammen med og i etterkant av behandlingen. Noe jeg fikk var litt hvite flekker på noen av tennene. Men disse gikk bort iløpet av dagen. Jeg har fått noe ising i tennene etterpå også. Jeg tok behandlingen sammen med kjæresten min. Det fungerte ganske mye bedre på hans tenner. Han fikk nesten helt bort flekker med misfarging, og fikk generelt hvitere tenner.

 Jeg er ikke helt sikker, men det kan virke som om tannbleking ikke har like god effekt på mine tenner.Har tidligere prøvd dentway, som kommer med former man støper et avtrykk av tennene selv. Disse hadde heller ikke så god effekt på meg. Merket nesten ikke noe forskjell etter flere behandlinger. Men jeg vet det har fungert for andre.

Jeg vil kanskje helst anbefale smile&go for de som ønsker å opprettholde hvite tenner eller fjerne flekker med misfarging. Men de fungerte som sagt mye bedre på samboeren min. Så det kan hende det bare er meg de ikke fungerte så godt for. Neste gang kommer jeg nok til å forsøke smilelab! :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits