Mirakelkur for uren hud!

Jeg sliter en del med uren hud. Jeg har gjort det ganske lenge, og jeg har prøvd ganske mye for det. Alle mulige renseprodukter, forskjellige kremer, ansiktsmasker. Jeg hadde nesten mistet litt håpet rett og slett. Jeg har alltid ønsket meg slik fin glatt hud som så mange jenter ser ut til å være født med. Jeg blir så *misunnelig*. Men vi er alle født med ulike kvaliteter, og glatt hud er ikke en av mine ;)

I det siste har jeg hørt en del snakk om det naturlige merket Burt's Bees. Jeg fikk litt lyst til å prøve det, og bestilte en Herbal Blemish Stick. Det er en slags roll-on som du smører over områder med dårlig hud. 2-3 ganger daglig står det bakpå flasken.

Og det fungerer!! 

Jeg har nå, etter å ha brukt den tre ganger på en dag redusert uren hud 3 ganger i ansiktet. Det er helt utrolig. Jeg ser nå en fremtid hvor huden min kommer til å bli kjempe fin! Jeg kommer garantert til å bli veldig avhengig av denne lille saken! Det eneste som er er at den lukter ganske kraftig, så jeg ville nok ikke anbefalt å ta den på rett før du skal ut. Den lukter på ingen måte vondt (synes jeg), men det er en ganske kraftig lukt som kan overdøve litt.

Den koster bare 149,- kr hos www.coverbrands.no

http://www.coverbrands.no/merker/burt-s-bees/herbal-blemish-stick/

  

Jeg vil også anbefale lipsylene deres. De kom på andreplass i en omfattende test av lipsyler jeg leste for litt siden på tv2 sine nettsider. Jeg valgte ikke den som stod i testen, men en med granateple i. Den er veldig god og myk for leppene, og holder lenge. Siden jeg har generelt ganske tørre lepper kan jeg anbefale denne varmt!

Denne fåes også kjøpt hos coverbrands.no til en ganske ok pris. 59,- kr. Den gir et "touch" av farge. Det finnes også andre alternativer med mango, acaibær,  grapefruktolje og beeswax. Absolutt å anbefale.

Ingen kommentarer

Mariell!

28.05.2013 kl.11:57

takk for godt tips! :D

Ine Camilla

28.05.2013 kl.12:32

Bare hyggelig. Jeg vet jeg ikke er den eneste som sliter med dette. Derfor er jeg glad for å kunne dele denne gode nyheten med alle som vil! :)

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits