Verdens beste brownies oppskrift!

Helt fantastisk oppskrift på brownies som blir knallgode. Det blir 16-24 stk. avhengig av hvor store stykker du vil ha. Bare følg oppskriften så blir de garantert perfekte.. ; )

Du trenger:

350g romtemperert smør

 6dl sukker

3dl kakao

1dl lys sirup

1/2ts salt

6 egg

3dl mel

 

Fremgangsmåte: Forvarm ovnen til 180c grader. Visp smør og sukker til det blir lyst og luftig. Ha i kakao, sirup og salt. Bland i eggene, ett om gangen. Ha melet i røren til slutt. Ha bakepapir eller littegrann olje i en liten langpanne og ha i røren. Stek midt i ovnen i 30-35 minutter. Stikk en tannpirker eller kniv ned i midten for å sjekke om er ferdig. Den skal være litt klissete. Deretter må du la den avkjøles, dette er viktig for at den skal henge godt sammen når du tar opp stykkene.

Ingen kommentarer

Ine Camilla

19.02.2013 kl.15:59

Veldig, veldig godt! Hehe : )

Tonje Sofie

19.02.2013 kl.17:27

Den så utrolig god ut, elsker brownies!:-)

Ine Camilla

07.03.2013 kl.19:39

Veldig godt! =) Denne oppskriften er utrolig god. Og etter å ha prøvd ut flere browniesoppskrifter har jeg funnet ut at resultatet stort sett avhengiger av om oppskriften er god. Det er egentlig ikke så vanskelig å lage, selvom mange liker å si det! ; )

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits