Røykestopp - dag #2

Jeg bestemte meg for at etter nyttår skal jeg slutte å røyke. Ikke bråstoppe, men trape ned litt og litt, så slutte. Dette har jeg klart. Og nå er jeg på dag nummer to. Dette blir bra. Jeg føler meg sunnere allerede, faktisk! Hehe.

Idag er planen å bake et par brød. Jeg lager nesten alltid egne brød, siden det er både bedre og sunnere enn de du kjøper i butikken. Du blir mye mer mett også, siden det er litt mindre luft i de. Dessverre skal jeg jukse litt idag..jeg skal bruke en pose med ferdigblandet mel for rugbrød. Neste gang jeg baker lover jeg å ikke jukse så jeg kan legge ut oppskriften her!

En annen oppskrift som også kan forventes å bli lagt ut her snart er Chicken Nuggets! Hjemmelagede kyllingnuggets er noe av det BESTE i verden. Jeg lover. Kjæresten min har blitt helt hekta på det. Etter min smak synes jeg det er helt nydelig med kokt ris og sweet chilli til. Men om man foretrekker pommes frites eller andre ting kan man selvfølgelig velge det. Men smaken av å dyppe en hjemmelaget nugget ned i sweet chilli saus er noe jeg finner uimotståelig. Så lager jeg en salat til hvor jeg har i søt paprika, mais, stangselleri, salat og agurk. Kombinasjonen av søt paprika og mais synes jeg passer helt perfekt til kyllingnuggets, ris og sweet chilli saus.

Her kommer et søtt bilde av pusen min Tony, som ble 7 måneder for noen dager siden."Ååå! Mamma, hvorfor stikker du et kamera oppi ansiktet på meg hele tiden?!"

Han heter Tony Montana, og er 30% Maine Coon og litt Norsk Skogskatt.. Veldig vakker. Han kan både sitte og reise seg opp på to ben på kommando.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ine Camilla

Ine Camilla

22, Larvik

Jeg er en jente på 22 år som bor i Larvik med min samboer og våre to katter. Jeg har en lidenskap for matlaging, og vil skrive en del om det. Er ellers en blid og livsglad jente.

Kategorier

Arkiv

hits